5
3
2
1
 
4
3
Σόμπες από μαντέμι
 
 
 
3
Σόμπες Ατσάλινες Ενεργειακές
 
3
Σόμπες Εμαγιέ
3
Σόμπες Πετρελαίου
3
Ενεργειακά Τζάκια
 
3
Ανοιχτά Τζάκια
3
Σόμπες Boiler
3
Ξυλολέβητες
 
3

 

 

 

Προφίλ  
language
Σόμπες - Ξυλόσομπες - Τζακόσομπες - Τζάκια - Κουζίνες από μαντέμι

Η βιοτεχνία παραδοσιακών ειδών θέρμανσης, Αγοραστός Θεόδωρος, δραστηριοποιείται στον Ελλαδικό χώρο από το 1972. Η εταιρία κατασκευάζει ξυλόσομπες από μαντέμι και εμαγιέ καθώς και κουζίνες.

Παράλληλα η εταιρία εμπορεύεται ατσαλόσομπες, σόμπες πετρελαίου καθώς και εστίες τζακιού.

Όλα μας τα προϊόντα, ξυλόσομπες από μαντέμι, ξυλόσομπες εμαγιέ, ατσάλινες σόμπες, σόμπες πετρελαίου καθώς και οι εστίες τζακιών, είναι κατασκευασμένα με μεράκι για να εξασφαλίζουν τη μέγιστη απόδοση, ενώ ακολουθούνται όλες οι σύγχρονες τάσεις σχεδιασμού προκειμένου να ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Όλα τα προϊόντα της εταιρίας, εξασφαλίζουν αντοχή στον χρόνο και άριστη λειτουργία.

agorastos

Τα προϊόντα πωλούνται σε χοντρική και λιανική σε όλη την Ελλάδα καθώς και σε χώρες του εξωτερικού. Τα προϊόντα πωλούνται είτε απευθείας από την εταιρία, είτε από εξουσιοδουτημένους αντιπρόσωπους σε όλη την Ελλάδα, οι οποίοι θα χαρούν να σας ενημερώσουν και να λύσουν κάθε απορία σας.

Τα γραφεία, η έκθεση, όπως και ο χώρος της βιοτεχνίας στεγάζοναι σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, στο 10ο χλμ. Λάρισας-Τυρνάβου.

Η διαρκής ενημέρωση και αναζήτηση καινοτόμων λύσεων στο χώρο της θέρμανσης, καθιστούν την εταιρία πρωτοπόρα στο να δίνει λύσεις θέρμανσης, οικονομικές και πλήρως οικολογικές.

Η εμπιστοσύνη των πελατών τόσα χρόνια, αποτελεί δέσμευση για την εταιρία, έτσι ώστε να δίνει τις καλύτερες, σύγχρονου σχεδιασμού και πιο οικονομικές λύσεις σε προϊόντα θέρμανσης, ώστε να καλύπτονται απόλυτα οι ανάγκες των σύγχρονων νοικοκυριών για πιο υγιεινή θέρμανση.

 

σόμπες ενεργειακές
από την έκθεση της εταιρίας στο 10ο χλμ. Λαρίσης - Τυρνάβου

 

  Copyrights © 2010 by AGORASTOS
Created and hosted by Itbiz
 
Greek