Σχετικά με εμάς

Η βιοτεχνία παραδοσιακών ειδών θέρμανσης Αγοραστός Θεόδωρος, δραστηριοποιείται στον Ελλαδικό χώρο από το 1970. Η εταιρία κατασκευάζει ξυλόσομπες από μαντέμι και εμαγιέ καθώς και κουζίνες.

Παράλληλα η εταιρία εμπορεύεται ατσλόσομπες, σόμπες πετρελαίου καθώς και εστίες τζακιού.

Όλα μας τα προϊόντα, ξυλόσομπες από μαντέμι, ξυλόσομπες εμαγιέ, ατσάλινες σόμπες, σόμπες πετρελαίου καθώς και οι εστίες τζακιών, είναι κατασκευασμένα με μεράκι για να εξασφαλίζουν τη μέγιστη απόδοση, ενώ ακολουθούνται όλες οι σύγχρονες τάσεις σχεδιασμού προκειμένου να ικανποιούν και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Όλα τα προϊόντα της εταιρίας, εξασφαλίζουν αντοχή στον χρόνο και άριστη λειτουργία.

Τα γραφεία, η έκθεση, όπως και ο χώρος της βιοτεχνίας στεγάζοναι σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, στο 10ο χλμ. Λάρισας-Τυρνάβου.

Η διαρκής ενημέρωση και αναζήτηση καινοτόμων λύσεων στο χώρο της θέρμανσης, καθιστούν την εταιρία πρωτοπόρα στο να δίνει λύσεις θέρμανσης, οικονομικές και πλήρως οικολογικές.

Η εμπιστοσύνη των πελατών τόσα χρόνια, αποτελεί δέσμευση για την εταιρία, έτσι ώστε να δίνει τις καλύτερες, σύγχρονου σχεδιασμού και πιο οικονομικές λύσεις σε προϊόντα θέρμανσης, ώστε να καλύπτονται απόλυτα οι ανάγκες των σύγχρονων νοικοκυριών για πιο υγιεινή θέρμανση.

 

 

Οι εγκαταστάσεις της εταιρίας στο 10ο χλμ. Λάρισας-Τυρνάβου